top of page

Здай заглушку – обери життя!


Сервісні центри МВС в Сумській області долучилися до Всеукраїнської акції зі збору автомобільних заглушок аби привернути увагу водіїв до необхідності дотримання вимог безпеки на дорозі та користування ременями безпеки.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у Нідерландах рівень користування ременями безпеки до ухвалення аналогічного закону складав 15%, а після – вже 86%; у Данії 5% і 94% відповідно; в Іспанії – 25% і 86%. Наразі в Україні ремені безпеки використовують не більше 15% автомобілістів.

Саме сервісні центри МВС щоденно контактують безпосередньо з водіями, тому вважаємо за необхідне в рамках своєї соціальної відповідальності підтримувати акції, що спрямовані на безпеку на дорозі. Правила дорожнього руху зобов'язують бути пристебнутими, це просте правило, яке має базуватися, в першу чергу, на свідомості збереження себе та оточуючих.

Слід нагадати, що Парламент України ухвалив проект закону № 8492 у першому читанні 18 вересня цього року. Згідно з ним, штраф за непристебнутий пасок безпеки зростає з 51 до 850 гривень.

Долучитися до акції та здати заглушку-обманку можна в територіальному сервісному центрі МВС № 5946 за адресою: м. Суми, вул. Білопільський шлях, 18/1.

Дбайте про себе і своїх близьких! Зміни звичку – пристебнись!

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page