top of page

У м. Шостка презентовано повністю оновлений сервісний центр МВС


21 грудня в м. Шостка запрацював оновлений сервісний центр МВС № 5945. Це п’ятий центр нового зразка в Сумській області.

Незалежно від місця реєстрації у новому центрі можна швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати та перереєструвати авто, а також отримати інші послуги сервісних центрів МВС.

Центр побудований за принципом прозорого офісу, оформлений в традиційно єдиному візуальному стилі. Для якісного обслуговування людей з інвалідністю враховані всі відповідні умови. Завдяки сучасній інформаційній системі процес отримання послуг для громадян тут значно спростився.

Адреса оновленого сервісного центру МВС:

м. Шостка, вул. Студентська, 7.

Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, в суботу з 9:00 до 16:45, без обідньої перерви. Неділя і понеділок – вихідні.

Важливо, що деякими послугами сервісних центрів МВС можна скористатися онлайн: наприклад, замовити довідку про несудимість у пару кліків. Також на сайті Головного сервісного центру МВС є зручна онлайн-інструкція для громадян, які хочуть отримати водійське посвідчення вперше. У ній зібрані посилання на усі сервіси для підготовки до іспитів з ПДР: онлайн-тренажер, чеклист, схеми маршрутів тощо. Окрім того, Головний сервісний центр МВС нещодавно презентував новий електронний сервіс. Щоб впевнитися, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видавалося, достатньо ввести його серію (три літери) та шестизначний номер у відповідні поля. У випадку, якщо дана інформація міститься в Єдиному державному реєстрі МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників, на екрані з’явиться вся інформація, зазначена на бланку свідоцтва, крім особистих даних власника транспортного засобу. Сервіс надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюватиметься щомісячно.

У майбутньому заплановані наступні нововведення: онлайн-запис на отримання послуг та складання іспитів в СЦ МВС, онлайн-замовлення індивідуальних номерних знаків, відеофіксація практичних іспитів на отримання водійського посвідчення та інші.

Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами: отримати консультації щодо послуг можна за телефонами (044) 290-18-99 та (0542) 66-88-42 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС і Регіонального сервісного центру МВС в Сумській області. Окрім цього, відповіді на найпоширеніші питання шукайте на сайті hsc.gov.ua та sum.hsc.gov.ua.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page