top of page

У Шостці чоловік обібрав шпалерну крамницю


Шість рулонів метрових шпалер викрав з будівельної крамниці неодноразово судимий 41-річний мешканець Шостки. Зловмисника, завдяки встановленим камерам відео-нагляду, оперативно викрили полісмени та повернули викрадене власникам.

Подія сталася в Шостці. Один з відвідувачів будівельної крамниці, непомітно для персоналу, проник до підсобного приміщення магазину та викрав звідти цілий ящик шпалер. З викраденим покинув приміщення через службовий вихід.

Виявили пропажу товару продавці лише за кілька годин та звернулись за допомогою у поліцію.

«Переглянувши запис з камер відео-нагляду, наші співробітники впізнали у зловмиснику неодноразово судимого 41-річного місцевого мешканця, який тільки взимку цього року повернувся з місць позбавлення волі, - розповідає Світлана Єрмоленко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Шосткинського відділу поліції. – Підозрюваного розшукали. Він зізнався у скоєному та розповів, що викрадене збирався продати, але не встиг».

Наразі правоохоронці вже вилучили та повернули власникам викрадений товар. Відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page