top of page

7-9 ЧЕРВНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ 2-Й ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З BAJA 2019 — «КНЯЖИЙ ГРАД»!


В Шосткинський районній державній адміністрації відбулася друга координаційна нарада, щодо проведення 2-го етапу Чемпіонату України з BAJA- «Княжий Град». Організатори змагань спільно з представниками залучених служб, а це медики, правоохоронці, надзвичайники та фахівці лісового господарства узгодили план дій на три дні протягом котрих триватимуть заїзди спортсменів (7-9 червня). Представник Федерації мотоспорту України Руслан Савкін зосередив увагу всіх на забезпеченні громадського порядку поблизу маршруту змагань та інформуванню населення щодо безпечності пересування окремими лісовими шляхами та вздовж берегів річок: - «На час змагань громадян, окрім тих хто забезпечує порядок та регулювання процесу на шляху руху гонщиків бути не повинно. Рибалки, відпочивальники, працівники лісового господарства мають бути заздалегідь попереджені про небезпеку. А також жителі сіл поблизу чиїх населених пунктів триватиме гонка. Спортсмени долатимуть трасу на швидкості подеколи понад 100 км/год, тож необхідно максимально виключити ризики потрапляння сторонніх людей на маршрут!» Віктор Ждаміров, голова Шосткинської районної державної адміністрації запевнив, що органи місцевого самоврядування Тиманівської, Богданівської та Собицької сільських рад, через території котрих пролягатиме маршрут, забезпечать на високому рівні проведення роз’яснювальної роботи серед місцевого населення стосовно запланованих заходів.

Розробник схеми курсування спортсменів зауважив, під час гонки водіям та штурманам доведеться подолати одну половину траси лісовим масивом, іншу лугами: - «За три дні змагань екіпажі проїдуть більше 630 кілометрів. За 9 років не було жодної простої чи не підступної траси, тож всім необхідно бути дуже уважним. Але водночас у нас на Півночі дуже гарно, тут шикарні локації, чого тільки вартують заповідні ліси Чернігівщини та краса Десни», - ділиться враженнями розробник траси та учасник змагань Євген Бурико.

Участь у змаганнях візьме 39 спортсменів зі всіх куточків України. Є й дві заявки з-за кордону – Болгарії та Білорусі.

Урочисте відкриття 2-го етапу Чемпіонату України з BAJA- «Княжий Град відбудеться 7 червня 10 годині на базі відпочинку «Бара спорт» в с. Пирогівка. Інформацію щодо місць розташування глядацьких майданчиків, з котрих вболівальники зможуть безпечно спостерігати за змаганнями, організатори повідомлять додатково!

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page