top of page

Кожен п’ятнадцятий зареєстрований на ЗНО з англійської не з’явився на тестування


Майже дві тисячі школярів здавали зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови в Сумах та Шостці. 137 зареєстрованих абітурієнтів не прийшло на тестування, яке відбулося в 11 пунктах проведення. Серед них було п’ять міських шкіл та всі виші обласного центру.

Тест складався з 59 завдань, поділених на чотири частини: «Розуміння мови на слух», «Читання», «Використання мови» та «Письмо». Окрім словникового запасу та знання англійської граматики, тест перевірив і загальний рівень розвитку . Останнє із завдань пропонувало написати твір про відому людину. Валерія Ханікова, куратор Сумської області Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, розповіла:

«Впродовж ЗНО з іноземної мови сьогодні було видалено дві особи по місту Суми . це представники закладів загальної і середньої освіти, у яких була вилучена шпаргалка і технічні засоби. Також на сьогоднішній день ми маємо одне апеляційне звернення на процедуру проведення, щодо аудіювання»

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови розмістять на інформаційних сторінках учасників до 20 червня. Цього тижня це останнє тестування з іноземних мов

UA: Суми

Теги:

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page