top of page

НА СУМЩИНІ ОФІЦІЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО НАЧАЛЬНИКА ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я


Голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та працівникам профільних управлінь начальника управління охорони здоров'я Сергія БУТЕНКА

«Разом ми маємо максимально пришвидшити темпи підготовки галузі до проведення операцій на відкритому серці, – наголосив голова облдержадміністрації. – На сьогодні, завдяки професіоналізму та злагодженим діям фахівців медичної галузі, в області вдалося досягнути зменшення смертності від серцево-судинних захворювань на 8%. Але треба рухатися вперед і покращувати ці показники. Маємо амбітні плани, які повинні реалізувати».

Сергій БУТЕНКО подякував за довіру на такому відповідальному напрямку роботи і зазначив, що окрім боротьби з коронавірусною інфекцією, разом з колегами буде працювати над подальшим розвитком медичної галузі, втілювати у життя намічені плани.

«Питання трансплантології, операцій на відкритому серці давно є актуальними для нашої області. Сьогодні ми маємо потенціал для їхнього вирішення. Будемо працювати», – зазначив Сергій Бутенко та запросив колег до злагодженої роботи заради досягнення спільної мети – збереження життя та здоров’я жителів Сумщини.

Теги:

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page